Toptancılar için ücretsiz plan, kart gerekmez.Ücretsiz başlayın
Giriş yapınBize ulaşınRehberlerYardım merkezi
Fiyatları görünÜcretsiz başlayın

Ekip yönetimi

Ekibinizi bir bağlantıyla davet edin, herkese doğru rolü verin ve aynı anlaşmalar ve kişilerle çalışın.

Bir Propulator şirketi ortak bir çalışma alanıdır. Davet ettiğiniz herkes aynı satış hunisini, kişileri ve belgeleri görür ve tek bir kredi bakiyesinden kullanır.

Ekibinizin paylaştıkları

Bir şirketteki her şey paylaşılır:

  • Anlaşmalar, mülkler ve kişiler.
  • Görevler ve belgeler. Görevler sayfası şirketteki tüm açık görevleri gösterir.
  • Tek bir sorgulama kredisi bakiyesi.
  • Satış hunisi aşamaları ve belge şablonları.

Roller

SahipFaturalandırma, tüm roller ve diğer sahipleri kaldırmak dahil her şey. Şirketi kim oluşturursa sahibi odur.
YöneticiDavetler, ayarlar, aşamalar, faturalandırma, şablonlar, anlaşma silme ve belge iptali. Bir sahibi değiştiremez.
ÜyeAnlaşmalar, mülkler, kişiler, görevler ve belgeler üzerinde çalışır. Ayarları veya rolleri değiştiremez.

Bir şirkette her zaman en az bir sahip bulunur. Sahipler başka birini de sahip yapabilir.

Birini davet edin

Sahipler ve yöneticiler Ayarlar, Ekip bölümünden davet eder:

  • Bir Rol seçin: Üye veya Yönetici.
  • Davet bağlantısı oluştur seçeneğini seçin.
  • Kopyala seçeneğini seçin ve bağlantıyı ekip arkadaşınıza istediğiniz yoldan gönderin.
  • Bekleyen davetler bitiş tarihleriyle listelenir. Birini devre dışı bırakmak için İptal et seçeneğini seçin.
app.propulator.com/settings
Roller ve Davet bağlantısı oluştur düğmesiyle ekip listesi

Her bağlantı bir kez çalışır, 7 günde sona erer ve yalnızca bir kez gösterilir. Propulator daveti sizin yerinize göndermez.

Bir ekibe katılma

Ekip arkadaşınız bağlantıyı açar. Oturum açmışsa Katıl seçeneğini seçer. Propulator'da yeniyse orada hemen bir hesap oluşturur; şirket adı girmesi gerekmez.

Bağlantı kullanılmış, iptal edilmiş veya süresi dolmuşsa nedenini görür ve sizden yenisini isteyebilir.

Rolleri değiştirin veya birini kaldırın

Ekip listesinde sahipler ve yöneticiler bir kişinin rolünü değiştirebilir veya Kaldır seçeneğini seçebilir. Herkes Ayarlar, Hesap bölümünden bir şirketten ayrılabilir.

Birden fazla şirkete üyeyseniz şirket adınızın altındaki menüden Şirket değiştir seçeneğini seçin.

Plan başına kullanıcı yeri

Ücretsiz1 kullanıcı
StarterEn fazla 3 kullanıcı
ProEn fazla 10 kullanıcı

Sahip ve bekleyen davetler kullanıcı yeri sayılır. Plan düşürmek hiç kimseyi kaldırmaz. Yalnızca bir yer boşalana kadar yeni davetleri durdurur.

Sonraki rehberKişilerinizi içe aktarma

Ekibinizi dahil edin

Starter'da 3, Pro'da 10 kullanıcı yeri var. Ücretsiz planla başlayın, davet ederken yükseltin.